Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Ιστορικό

Η F.I.A. έκανε την εμφάνισή της , γύρω στα 1975 και ήταν η πρώτη εταιρία στο χώρο κατασκευής κουφωμάτων από PVC, με τη κατασκευή συνθετικού προφίλ που σε οργανωμένη βάση από την παραγωγή μέχρι την πώληση και την υποστήριξη του προϊόντος, τάραξαν τα νερά της ποιότητας του κουφώματος.

Παρήγαμε και εξακολουθούμε να παράγουμε κουφώματα αξιώσεων. Χρησιμοποιώντας Γερμανικά υλικά αυστηρών προδιαγραφών και σε συνδυασμό με τον άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό εξακολουθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Σήμερα έχοντας αποκτήσει μεγάλη πείρα πλέον στον τομέα των συνθετικών κουφωμάτων, είμαστε πλέον σημείο αναφοράς. Η στενή συνεργασία μας με μεγάλες γερμανικές προμηθευτικές εταιρίες εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Φιλοσοφία – Υλικά

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατασκευάζονται από φυσικό πετρέλαιο σε αναλογία 44% και από χλωριούχο νάτριο, δηλ. το γνωστό μας φυσικό αλάτι. Από το πετρέλαιο κερδίζεται το αιθυλένιο, το οποίο συναντάται και στη φύση κυρίως στα φυτά και στα ώριμα φρούτα.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί χωρίς αμφιβολία ότι τελικά το PVC στην οικοδομική του εφαρμογή αποτελεί μια σύνθεση της οικονομίας και της οικολογίας με στόχο το μέλλον γιατί τουλάχιστον εμείς οι άνθρωποι του PVC στοχεύουμε στο μέλλον, ίσως γιατί θεωρούμε ότι ο καθένας φέρει ένα κομμάτι ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και στα παιδιά που έρχονται, για τον αέρα που ανασαίνουμε μέχρι το νερό που πίνουμε. Και ο αυριανός κόσμος πρέπει να μην είναι φτωχότερος από το δικό μας.

Εταιρία

Η εταιρία F.I.A., με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ. και με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής, σας προσφέρει ανθεκτικά κουφώματα διαφόρων τυπολογιών και χρωμάτων. Κουφώματα ανθεκτικά στις πιο ψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, άκαυστα, με άριστη ηχητική μόνωση και άφθαρτα στο χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Έχουμε τοποθετήσει κουφώματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπως Λονδίνο (Αγγλία). Γιοχάνεσμπουργκ (Ν. Αφρική), Σοφία (Βουλγαρία) και στο Μόναχο (Γερμανία)

Οι εγκαταστάσεις μας

Πλεονεκτήματα F.I.A.

Εύκολη αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με συνθετικά

  • Μοναδική θερμομόνωση και τέλεια ηχομόνωση
  • Απεριόριστη διάρκεια ζωής
  • Καμία ανάγκη συντήρησης
  • Μέγιστη ασφάλεια και προστασία από διάρρηξη
  • Δεν χρειάζονται ψευτοκάσες για την τοποθέτηση